Hovedsponsor

Team Aars Tennisklub

 

"Hvordan kommer jeg igang?"

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor man skal søge hen, hvis man gerne vil starte til tennis. 
 
Derfor vil vi i Aars Tennisklub gøre alt for at vejen til tennisbanen for DIG bliver nemmere!
 
Tag kontakt til Søren på tlf. 20 44 28 45 eller på mail, hvis du ønsker at prøve kræfter med tennis, så skal vi nok guide dig i den rigtige retning . 

Gæstebooking

Kunne du godt tænke dig at spille tennis, men ikke er medlem? Ingen problem!
 
Du kan under "Booking af baner", booke lige præcis den bane du vil som gæst.

Hvem er vi?

Aars Tennisklub er en moderne tennisklub og har et af Jyllands flotteste tennisanlæg og faciliteter, der absolut også hører til Jyllands førende. Ud over 5 rødgrusbaner, der altid er i tiptop stand, har klubben en hardcourt tennisbane med mini-tennisbaner, padelbane, og indendørs råder klubben over en indendørs tennisbane, en ricochetbane (Squash) samt nogle super lækre opholdslokaler. Man har også mulighed for at booke baner som gæst via bookingportalen. Prisen kommer frem, når ”musen” holdes på tiden i bookingportalen. Det er selvfølgelig gratis at spille udendørs som medlem, mens der er en timepris indendørs, der er langt lavere end som gæstespiller.

 

Læs meget mere omkring klubben under ”Om klubben” i toppen.

Vi arbejder forsat på vores nye hjemmeside, men nu sætter vi den i drift, og så bliver der løbende bygget på den. Vi håber, at du bliver glad for hjemmesiden og de nye funktioner, klubben får med denne hjemmeside, der er fuld konfigureret med booking, administration og medlemsdatabasen incl. dørstyring til klubben.

 

Har du forslag til hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os på mail.

Følg os på Instagram HER