Træning Senior

Turneringsspillere/øvede spillere har 2 aftener om ugen, hvor de kan træne. Spillerne står langt hen af vejen selv for træningen. Nogle gange er der en ekstern træner til at give inspiration. Meget af træningen består af grundspil og kamptræning.

Motionister har en aften om ugen, hvor der er fælles spil - meget med double spil. 4 gange om sommeren arrangeres der "spil og spis", hvor man spiller først, og efterfølgende er der et grillarrangement. Efter behov inviteres eksterne trænere, så man lige kan få slagene pudset af.

Vigtigst af alt er, at man er aktiv spiller og får booket nogle kampe på banerne sammen med tennisvennerne, så vi får skabt et aktiv tennismiljø i klubben, og banerne bliver brugt. Banerne står til rådighed fra kl. 6:00 morgen til klokken 23:00 aften.

Om vinteren er der også sat tid af 2 gange om ugen til turneringsspillerne. Motionistspillerne skal finde sammen i grupper og selv reservere tid i hallen.

Er man nybegynder er der nybegynderintro forår og efterår - men man kan selvfølgelig starter op igennem hele året.

På den sociale side laves der i løbet af hele året nogle events/aktiviteter, hvor begge gruppe kan deltage, så grupperne kan lære hinanden at kende.

Træningstider kan ses her.