Generelt for juniortennis

Juniorafdelingen i Aars Tennisklub gælder alle de spillere som er i aldersgruppen 0-24 år. Dem inddeler vi i 3 grupper af hensyn til aldersforskellene. Grupperne er:

Micro (0-9 år)
Micro-tennis henvender sig til de yngste sportsudøvere, hvor det udelukkende handler om at opdage glæden ved sport og bevægelse. Her indgår lege, hygge og let tennisteknik, som en del af det daglige træningsprogram.
Vi har et tilbud vi kalder 'Børn & Forældre-tennis', som er et nyt tiltag, hvor forældrene tager med og indgår i træningen for de helt yngste.

Junior (10-16 år)
Junior-tennis er skridtet videre, hvor der begynder at komme mere fokus på den tekniske del af tennissporten, men samtidig bevarer et stort fokus på at tennis og sport skal være sjovt og socialt. 

Ungdom (17-24 år)
Ungdom-tennis er for teenageren, som skal udfordres både fysisk og teknisk. Om man vil være turneringsspiller og spille hold kampe og turneringer eller om man vil spille tennis fordi man syntes det er en sjov fritidsaktivitet er underordnet. Vi har plads til både de top seriøse og hyggespillerne.