Støt Aars Tennisklub

Tegn et passiv medlemskab:
Du kan tegne et passiv medlemsskab af klubben, så du modtager information omkring aktiviteter i klubber. Det koster årlig kr. 100,00. Send en mail til klubben, og vær med til at støtte det store ungdomsarbejde, som klubben laver.


Køb tennisudstyr/tøj m.m. til favorable priser:
Via klubbens samarbejde med Coolsport,har du mulighed for at bestille tennisudstyr m.v. til favorable priser på deres hjemmeside.

Link til CoolSport 

Klubtøj til skal købes igennem klubben. 
Tøjet kan ses i klubhuset.
Send en mail til klubben med størrelser, så får vi bestilt tøjet, såfremt vi ikke har det på lager.
Priser: sweatshirt kr. 325,00 / t-shirt kr. 200 / nederdel/shorts kr. 225,00
Det er samme priser for senior og junior.
Betaling sker til klubbens konto 7470 - 4561558588 - ref = navn.
Tøjet udleveres ikke før betaling. 

Spar Nord Bank
Aars Tennisklub har en hovedsponsoraftale med Spar Nord, som klubben årligt får et betragteligt beløb for. Du kan forbedre klubbens aftale endnu mere ved at tage kontakt til banken eventuel bare for at få en uformel snak omkring dine muligheder i Spar Nord. Bliver du kunde i Spar Nord, modtager du en gave - HUSK at vise dit medlemskort.


OK Benzin/dieselkort - klik her HUSK et tilknytte Aars Tennisklub som klub
Aars Tennisklub har en sponsoraftale sammen med Kvickly, Aars og OK, der årligt giver klubben ca. 20.000 kr. Du kan støtte Aars Tennisklub ved at lave et OK kort med klubbens nr. på - du kan enten tage en bestillingsformular i klubben, eller du kan trykke på overskriften og få flere oplysninger - HUSK på side 2 af bestillingen at tilknytte Aars Tennisklub som klub.


OK Mobil-abonnement - klik her for at oprette - HUSK at tilknytte Aars Tennisklub.
Aars Tennisklub har en tillægsaftale til ovennævnte sponsoraftale sammen med Kvickly, Aars og OK. Aars Tennisklub modtager 25 kr. for hvert abonnement som opstart og efterfølgende 6 kr. hver måned. Læs mere omkring abonnementer her.
Abonnementerne er absolut konkurrence dygtige.

Børnefødselsdag:
Alle medlemmer har mulighed for at leje klublokalerne til børnefødselsdag. Prisen er kr. 300,00. Hertil kommer forbrug af lys i hallen, såfremt denne anvendes.
Prisen er incl. brug af lejeredskaber samt låneketcher og bolde.
Alt skal forlades i rengjort stand, og går der noget i stykker skal dette erstattes. Alle børn skal have en folder med hjem omkring tennisklubben. 
Kontakt formanden for reservation


Konfirmation:
Træner/ledere har mulighed for at leje 1. sal til konfirmation (ikke runde fødselsdage) mod et gebyr på kr. 500,00 incl. 2 timer lys i hallen.
Alt skal forlades i rengjort stand, og såfremt man er uheldig, og noget går i stykke, skal dette erstattes. Kontakt formanden for reservation


Donation til Aars Tennisklub:
Der kan ske afgiftsfrit donation til Aars Tennisklub via klubbens medlemskab af DGI og DTF/DIF. Kontakt formanden omkring muligheder for at undgå gave/boafgifter, såfremt man vil til gode se Aars Tennisklub med en donation.