Støt Aars Tennisklub

Tegn et passiv medlemskab:

Du kan tegne et passiv medlemsskab af klubben, så du modtager information omkring aktiviteter i klubber. Det koster årlig kr. 100,00. Send en mail til klubben, og vær med til at støtte det store ungdomsarbejde, som klubben laver.

Klubtøj til skal købes igennem klubben. 

Nyt koncept er ved at blive lavet.


OK Benzin/dieselkort - klik her - HUSK at tilknytte Aars Tennisklub som klub

Aars Tennisklub har en sponsoraftale sammen med Kvickly, Aars og OK, der årligt giver klubben ca. 20.000 kr. Du kan støtte Aars Tennisklub med 5 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker. Du kan bestille et OK-kort på ovenstående link eller oprette dig via OK's  app. Som nyoprettet kunde får klubben yderlige 200 kr., når der er tanket 500 liter.

OK EL-abonnemnet - klik her for at oprette - HUSK at tilknytte Aars Tennisklub som klub.

Ved at oprette et OK El-abonnement med OK støtter du yderligere med 5 øre pr. liter brændstof, du tanker. Husk at tilknytte Aars Tennisklub. Sker oprettelsen i samme navn som OK-kort/OK app skulle det ske automatisk. Læs mere på ovenstående link.

OK Mobil-abonnement - klik her for at oprette - HUSK at tilknytte Aars Tennisklub.

Ved at oprette et OK mobil-abonnement med OK støtter du yderligere med 5 øre pr. liter brændstof, du tanker. Husk at tilknytte Aars Tennisklub. Sker oprettelsen i samme navn som OK-kort/OK app skulle det ske automatisk. Har du flere abonnementer, giver det klubben 5 øre pr. abonnement - læs mere på ovenstående link.

Børnefødselsdag:

Alle medlemmer har mulighed for at leje klublokalerne til børnefødselsdag. Prisen er kr. 300,00. Hertil kommer forbrug af lys i hallen, såfremt denne anvendes.
Prisen er incl. brug af legeredskaber samt låneketcher og bolde.
Alt skal forlades i rengjort stand, og går der noget i stykker, skal dette erstattes. Alle børn skal have en folder med hjem omkring tennisklubben. 

Kontakt formanden/kasserer for reservation


Konfirmation:

Træner/ledere har mulighed for at leje 1. sal til konfirmation (ikke runde fødselsdage) mod et gebyr på kr. 500,00 incl. 2 timer lys i hallen.
Alt skal forlades i rengjort stand, og såfremt man er uheldig, og noget går i stykke, skal dette erstattes.

Kontakt formanden/kasserer for reservation


Donation til Aars Tennisklub:

Der kan ske afgiftsfrit donation til Aars Tennisklub via klubbens medlemskab af DGI og DTF/DIF. Kontakt formanden omkring muligheder for at undgå gave/boafgifter, såfremt man vil til gode se Aars Tennisklub med en donation.